ALBUM UTGIVELSENE

LARS HARALD STOREBØ

Flukt og avskjed (album)

Stacks Image 59
Flukt og avskjed
Artist: Lars Harald Storebø
Label: Northpop/Nobel records, Oslo
Lars Harald Storebø utgir sitt andre album, og det skjer medio september. Albumet har tittelen Flukt og avskjed – og her er et knippe sanger som alle er innom temaer som oppbrudd, flukt, avreise, nytt liv og farvel til det gamle. Vi hører om mediekjøret som kan ramme en offentlig person som trår feil, om flyktningekatastrofen i Middelhavet, om Amerikabåten «M/S Norge» som i juni 1904 forliste ved Stornoway (i Skottland), om Aleppo og andre byer rammet av bombing og krig. Om enkeltmennesket som står midt oppe i de store konfliktene som preger nyhetsbildet daglig.  Lars Harald Storebø står for all tekst og musikk. Musikken ligger i skjæringspunktet mellom viser, rock, soul og country.
Albumet utgis digitalt, men også på CD med et bonusspor.
Produsert av Ingar Helgesen og Morten F. Augustinius.  
PROMOSIDE/KJØP

Omtale i www.viser.no
Screen Shot 2019-05-06 at 18.51.45

Byens Blodige Blues (album)

Stacks Image 41
Byens Blodige Blues
Sangeren og låtskriveren Lars Harald Storebø (f. 1969 i Sandefjord, i dag bosatt i Oslo) debuterer i høst med albumet Byens blodige blues. Sist vinter kom tre singler ut digitalt – «Sitte her» (15. november 2013), «Ved Wergelandsveien» (15.januar 2014) og «Seilergutten» (15.mars). Nå kommer hele albumet – med til sammen ti låter. Over to år har det tatt å ferdigstille albumet, men så har Storebø gjort dette ved siden av full jobb og et hektisk familieliv.
Musikken spenner vidt sjangermessig. I utgangspunktet er dette viserock, men her er innslag av jazz, folk/trad., country, rock’n roll og viser. Musikerne tilhører elitedivisjonen i Norge – med veletablerte navn som Freddy Holm, Trond Lien, Per Hillestad og Gjermund Silset.
Tekstene har et litterært tilsnitt og har byen som et gjennomgående motiv. Derav tittelen Byens blodige blues. Produsentene Ingar Helgesen og Morten Fjøss Augustinius har definitivt satt sin umiskjennelige signatur på uttrykket – og gitt musikerne rom til å gjøre musikken tidløs og vakker.
PROMOSIDE/KJØP

Play Byens Blodige Blues (album) at SPOTIFY

«BYENS BLODIGE BLUES» TEASERS AT YOUTUBE
Stacks Image 32